Ndërlidhjet

Ura që do t'i lidhë Malin e Zi dhe Shqipërinë

Prezantimi i urës së ardhshme mbi lumin Buna, mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, 8 qershor 2022. Burimi: Prezantimi i Qeverisë së Malit të Zi. Foto:Governament Montenegro (Public domain)
XS
SM
MD
LG