Ndërlidhjet

Gynesh Veshall, aktore dhe autore nga Prizreni.

"Edhe ne jemi çikat e Kosovës" - Vajza rome nga Prizreni lufton paragjykimet

Gynesh Veshall, aktore dhe autore nga Prizreni. Foto:Arben Hoti (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG