Ndërlidhjet

16x9 Image

Nadie Ahmeti

Me profesionin e gazetarisë ka filluar të merret që prej vitit 2000, kurse Radios Evropa e Lirë i është bashkuar në vitin 2001. Kryesisht mbulon çështjet ekonomike dhe sociale, për çka edhe i janë ndarë disa mirënjohje. Është e martuar dhe ka dy fëmijë.

Prodhuar nga Nadie Ahmeti

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG