Ndërlidhjet

Programi i pasdites
Ju lutem prisni

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00

Programi i pasdites

Emisioni i orës 16:00 është rrumbullaksim i zhvillimeve ditore në Kosovë, rajon dhe botë. Rëndom fillon me buletinin e lajmeve dhe vazhdon me kronikat për zhvillimet kryesore politike të ditës. Në këtë edicion sjellim intervista me analistë vendor dhe ndërkombëtar për zhvillimet në Kosovë, por edhe kronika dhe tema aktuale dhe pasqyrën e shtypit ndërkombëtar. Në këtë emision pos zhvillimeve në Kosovë, përfshihen dhe trajtohen edhe zhvillimet në rajon dhe botë.

Të gjitha programet

Në vazhdim 12:00 - 12:15 15 min

Programi i mesditës
Programi i plotë
XS
SM
MD
LG