Ndërlidhjet

Podkaste

Pse podkaste?

Podkastet janë audio emisione, të cilat mund t’i dëgjoni nëpër platforma të ndryshme, apo edhe t’i shkarkoni përmes internetit.

Zakonisht në to janë të ftuar një apo më shumë mysafirë, të cilët diskutojnë për një temë të caktuar.

E mira e këtij formati është se ju ofron fleksibilitet. Këto materiale mund t’i dëgjoni sa jeni duke punuar në zyrë, kur jeni duke rregulluar diçka në shtëpi, apo duke udhëtuar me makinë.

Podkastet e Radios Evropa e Lirë - Të flasim dhe Libertas - mund t'i dëgjoni në Spotify, Google Podcast, iTunes dhe YouTube.

XS
SM
MD
LG