Ndërlidhjet

EREVAN/ARMENI


Ministri i Jashtëm i Armenisë Vartan Oskanijan ka vlerësuar se nuk duhet patur frikë nga presedenca gjatë procesit të përcaktimit të statusit të Kosovës, dhe se popujt nuk duhet privuar nga e drejta për vetëvendosje.
Ai i bëri këto komente gjatë një debati për Kosovën të organizuar nga forumi Bertelsman në Berlin.
"Nëse bota do të udhëhiqej nga frika e presedencave, atëherë gjysma e shteteve në botën e sotme nuk do të ekzistonin ", ka thënë ministri armen Oskanijan.
XS
SM
MD
LG