Ndërlidhjet

MITROVICË


Shefi i Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Joachim Rycker ka qëndruar sot në Mitrovicë ku ka takuar autoritetet e atjeshme komunale dhe përfaqësuesit e partive politike. Rycker tha se
Kosova ka shënuar një përparim të madh dhe ajo nuk mund ta humb përspektivën për zgjidhjen sa më të shpejtë të statusit të saj, duke u shprehur i bindur se zgjidhja sa më e shpejtë e statusit është dhe
synimi i Grupit të Kontaktit.
XS
SM
MD
LG