Ndërlidhjet

TIRANË


Përfaqësuesit e firmave "Bechtel" dhe "Enka" nënshkruan sot kontratën me qeverinë e Shqipërisë për ndërtimin e një pjese të magjistrales Kosovë-Shqipëri.
Kryeministri Sali Berisha tha se "kjo rrugë ndihmon në lidhjen e Shqipërisë me Kosovën, pastaj me Serbinë dhe me vendet e Evropës Qendrore".
Projekti kap vlerën prej 408 milion eurosh ndërsa punimet pritet të përfundojnë në qershor të vitit 2009.
XS
SM
MD
LG