Ndërlidhjet

HAGË


Në seancën e sotme të gjykimit të ish presidentit të Serbisë Millan Millutinoviç dhe pesë të akuzuarve të tjerë ka dëshmuar polici serb me shifrën K-25. Ai dëshmoi se në mars të vitit 1999, rezervistët lokalë policorë kanë vrarë të burgosurit shqiptarë dhe kanë plaçkitur refugjatët në rrethinën e Rahovecit. Procesi gjyqësor kundër Millutinoviçit dhe 5 të tjerëve, të akuzuar për krime të luftës në Kosovë, vazhdon edhe nesër.
XS
SM
MD
LG