Ndërlidhjet

OSLO


Muhammad Yunus nga Bangladeshi dhe Banka Gremin u shpallën sot fitues të çmimit Nobel për paqe. "Komiteti Norvegjez ka vendosur që me Çmimin Nobel për paqe, këtë vit t'i shpërblejë në mënyrë të barabartë, Muhammad Yunis dhe bankën Gremin, për përpjekjet për krijimin e zhvillimit ekonomik dhe social nga asgjë", tha kryesuesi i Komitetit Norvegjez për Çmimin Nobel, Ole Danbolt Mjoes.
XS
SM
MD
LG