Ndërlidhjet

PRAGË


Në raportin e fundit të lëshuar nga Organizata për Fëmijë e Kombeve të Bashkuara, UNICEF, vlerësohet se "pavarësisht përmirësimeve në Evropën jug-lindore dhe Federatën e Shteteve të Pavarura, një në katër fëmijë nën moshën 15 vjeçare jeton në varfëri të skajshme". Sipas këtij raporti, numri më i vogël i fëmijëve që jetojnë në varfëri të skajshme shënohet në Bosnje, 5 përqind, ndërsa më i larti në Kirgistan me 80 përqind.
XS
SM
MD
LG