Ndërlidhjet

VJENË


Në kryeqendrën e Austrisë u mbajt takimi i të dërguarit të posaçëm të Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës Martti Ahtisaari me zyrtarët e vendeve anëtare të Grupit të Kontaktit.
Në këtë takim, Ahtisari i prezantoi idetë e tij preliminare të propozimit për statusin e Kosovës.
"Takimi ishte i shkurtë, joformal dhe në vazhdën e takimeve të rregullta", ka thënë zëdhënësja e Ahtisaarit, Hua Jiang, duke mos dhënë detaje tjera për takimin, i cili ishte i mbyllur.
XS
SM
MD
LG