Ndërlidhjet

BOR


Ministri i Jashtëm i Serbisë Vuk Drashkoviq tha se shpallja e Kushtetutës serbe do të ketë "efekt shumë të fuqishëm psikologjik e politik në botë". "Duke votuar për Kushtetutën e Serbisë, do të arrihet efekt i fuqishëm psikologjik dhe politik në botë, sepse qytetarët do të votojnë për preambulën, në të cilën në pajtim me Kartën e Kombeve të Bashkuara, thuhet qartë se Kosova është brenda kufinjve të Serbisë", ka thënë Drashkoviq, duke shfaqur bindjen se zgjidhja për Kosovën do të jetë kompromis në interes të serbëve, shqiptarëve dhe gjithë rajonit.
XS
SM
MD
LG