Ndërlidhjet

ZAGREB


Shefat e ushtrive të Kroacisë, Maqedonisë dhe Shqipërisë janë dakorduar për bashkëpunim të mëtejmë në përpjekjet e tyre për anëtarësim në NATO. Tre përfaqësuesit shkëmbyen pikëpamjet e tyre me qëllim të modernizimit të ushtrive.
XS
SM
MD
LG