Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisionerja për Marrëdhënie me Jashtë Benita Ferrero-Valdner tha se Bashkimi Evropian po i rishqyrton raportet me Kinën, e cila është rikthyer në qendër të marrëdhënieve botërore dhe tash është një fuqi e madhe politike.
"Ne Bashkimi Evropian duhet të jemi të gatshëm t'i përgjigjemi dhe të punojmë me këtë Kinë të re. Partneriteti ynë tashmë është zgjeruar përtej marrëdhënieve tregtare të së kaluarës", tha Ferrero-Valdner.
XS
SM
MD
LG