Ndërlidhjet

JEREVAN


Në Armeni është shënuar shtatë vjetori i të shtënave në Kuvend, nga të cilat ishin vrarë tetë vetë. Para shtzatë vitesh, personat e armatosur, që kishin depërtuar në Kuvend, kishin varë kryeminsitrin Vazgen Sarkishin, kryetarin e Parlamentit, Karen Demirchan dhe 6 ministra apo deputetë.
XS
SM
MD
LG