Ndërlidhjet

BRUKSEL


Grupi Ndërkombëtarë i Krizave ka thënë se referendumi për Kushtetutën e Serbisë është përcjellur me mashtrime.
"Dëshmitarët dhe video-inçizimet tregojnë se shumë votues janë lejuar të votojnë pa dokumente identifikimi por gjithashtu kanë votuar edhe në emër të personave tjerë. Numri i vëzhguesve të pavarur ishte i kufizuar ndërsa monitorimi efektiv ishte i mundshëm vetëm në 18 % të vendvotimeve," vlerëson Grupi Ndërkombëtarë i Krizave.
XS
SM
MD
LG