Ndërlidhjet

SHKUP


Në Kuvendin e Maqedonisë sot është miratuar ligji i policisë, për të cilin partitë në pushtet dhe në opozitë kanë debatuar një kohë të gjatë.
Opozita shqiptare e ka bojkotuar aktin e votimit dhe ka kërkuar nga Presidenti që të mos e dekretojë ligjin e miratuar, ndërsa partitë në pushtet thanë se miratimi i ligjit do të mundësojë vendosjen e institucioneve më të mira dhe më efikase në Maqedoni.
XS
SM
MD
LG