Ndërlidhjet

LONDËR


Ndryshimet klimatike kërcënojnë të kushtojnë më shumë se sa luftërat botërore të shekullit XX, vlerësohet në një studim të mbështetur nga Qeveria Britanike. Kryeministri Tony Blair tha se raporti shton nevojën për ndërmarrjen e menjëhershme të hapave të duhur.
"Ne e dimë se ndryshimet klimatike po ndodhin. I dijmë edhe pasojat për planetin tonë. E dijmë se ndërmarrja e hapava urgjente do të mund ta parandalonin një katastrofë, dhe investimet në parandalimin e kësaj do të na shpaguheshin disa herë, jo vetëm për mjedisin por edhe ekonomikisht", tha Blair.
XS
SM
MD
LG