Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Kryeministri pakistanez, Shaukat Aziz kërkoi sot që vendet myslimane ta luftojnë korrupsionin, të krijojnë qeveri të mira dhe ta forcojnë pozitën e femrave, me qëllim që të arrijnë zhvillim ekonomik. Ai këto komente i bëri në hapje të Forumit Botëror Islamik në Islamabad. Sipas tij, megjithqë vendet myslimane kontrollojnë 70% të rezervave botërore të hidrokarbureve, afro 40% e myslimanëve jetojnë në varfëri.
XS
SM
MD
LG