Ndërlidhjet

TSKHINVALI


Komisioni zgjedhor i rajonit të Oshetisë Jugore thotë se 99% të zgjedhësve, që dje kanë dalë në referendum, kanë votuar për pavarësi. Kryetarja e Komisionit, Bela Pileva tha sot se pjesa më e madhe e votave në referendum janë numruar. Sipas saj, dalja në referendum ishte 95%. Gjeorgjia dhe bashkësia ndërkombëtare thonë se nuk e njohin këtë referendum. Rusia thotë se votimi duhet të respektohet. Rajoni i Oshetisë Jugore ka afro 70 mijë banorë.
XS
SM
MD
LG