Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori Joachim Ruecker dhe kryeministri i Kosovës, Agim Çeku në takimin e sotëm të rregullt javor janë pajtuar se është bërë punë e mirë në drejtim të përmbushjes së standardeve për Kosovën, veçmas në përmbushjen e 13 pikave të Grupit të Kontaktit. Ata kanë potencuar nevojën e angazhimit më të madh në disa procese në fushën e veprimit të Ministrisë për Kthim dhe Komunitete.

Newsletter

Gjithçka që duhet të dini për temën më të diskutuar të javës jua sjellim të enjteve në tre minuta. Regjistrohuni për t'u informuar të parët!

XS
SM
MD
LG