Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryetarja e Qendrës koordinuese të Serbisë për Kosovën, Sanda Rashkoviq – Iviq vlerësoi sot si të parakohshme deklaratën e Ministrit të jashtëm italian, Masimo D'Alema se plani i Kombeve të Bashkuara për Kosovën, në vija të përgjithshme, parasheh ndonjë lloj të pavarësisë me kufizime. "Kurrsesi nuk do të pajtohesha me një konstatim të tillë dhe kjo, gjithsesi, është një premisë e gabuar sepse paraqet paragjykim të statusit të Kosovës", tha zonja Rashkoviq-Iviq.
XS
SM
MD
LG