Ndërlidhjet

TIRANË


Presidenti i Shqipërisë Alfred Moisu vendosi që më 20 janar 2007 të mbahen zgjedhjet lokale.
Ai i fajësoi partitë politike për vonesë në reformën zgjedhore, dhe tha se "fatkeqësisht, asgjë nuk ka avancuar". Moisiu kërkoi që partitë politike t'i lënë anash dallimet dhe të punojnë për të pasur zgjedhje të lira dhe korrekte.
XS
SM
MD
LG