Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi i Kombeve të Bashkuara në Kosovë inauguroi sot zyrën e saj përfaqësuese në Lagjen e Romëve në Mitrovicë. Zyra u hap në kuadër të përpjekjeve për të ndihmuar dhe mbështetur projektet që kanë të bëjnë me komunitetin vendor në këtë pjesë të Kosovës.
Në komunikatën e UNDP thuhet se një nga projektet e para të zyrës do të jetë realizimi i fazës së parë i projektit për kthimin e romëve, ashkalinjve dhe egjiptasve të zhvendosur në Lagjen e Romëve në Mitrovicë.
XS
SM
MD
LG