Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëvendësja e ndihmës sekretarit amerikan të shtetit, Rosemary DiCarlo dhe i dërguari i BE-së për statusin e Kosovës Stephan Lehne kanë qëndruar sot në komunën e Novobërdës, ku biseduan me përfaqësuesit serb lidhur me procesin e statusit dhe decentralizimin. Zyrtarja amerikane dhe përfaqësuesi i BE-së, u premtuan përfaqësuesve serbë se me zgjidhjen e statusit të Kosovës do të adresohen të gjitha shqetësimet e tyre.
XS
SM
MD
LG