Ndërlidhjet

SUHUMI


Mijëra njerëz protestuan në kryeqytetin e Abhazisë, Suhumi duke ftuar Rusinë dhe bashkësinë ndërkombëtare ta njohin pavarësimin e këtij territori nga Gjeorgjia. Duke folur para protestuesve, kryetari i Parlamentit të Abhazisë, Nugzar Ashuba bëri thirrje për njohjen e pavarësisë së Abhazisë.
"Qëllimet tona janë paqja dhe liria. Edhe sot i konfirmojmë qartë aspiratat tona për unitet dhe paprekshmëri të dëshirës sonë për të ndërtuar shtet të pavarur", tha Ashuba.
XS
SM
MD
LG