Ndërlidhjet

HAGË


Shtetet e Bashkuara dhe Rusia e kanë zgjëruar për 5 vjet tjera afatin për shkatërrimin e stoqeve të armëve kimike të tyre. Vendimi u bë i njohur sot nga Organizata për Ndalimin e Armëve Kimike.
Zyrtarët amerikanë thanë se nuk ishin në gjendje ta përfundojnë detyrën deri në afatin e caktuar më parë.
Afati i ri përfundon më 30 prill, 2012.
XS
SM
MD
LG