Ndërlidhjet

KIEV


Komisioneri i Këshillit të Evropës për të Drejtat e Njeriut tha se në Ukrainë kanë vazhduar incidentet me torturat e policisë. Duke folur në Kiev, Thomas Hammaberg tha se problemet kanë vazhduar edhe në sistemin gjyqësor të vendit, përfshirë korrupcionin.
Diplomati suedez gjithashtu tha se në Ukrainë ka vazhduar të përdoret gjuha e urrejtjes, sidomos ndaj pakicës rome dhe komunitetit fetar mysliman.
XS
SM
MD
LG