Ndërlidhjet

Evropa ime

Për t’i ikur varfërisë, luftërave dhe dëshpërimit, qindra mijëra persona nga Lindja e Mesme dhe Afrika, me vite të tëra, kanë tentuar të gjejnë një jetë më të mirë në Evropë.
Ata nuk janë duke u dorëzuar, pavarësisht pasigurisë, dhunës kufitare dhe rritjes së numrit të viktimave. Megjithatë, disa prej tyre kanë arritur të bëhen pjesë e shoqërisë evropiane.

people walking on a beach

Këto janë rrëfimet e tyre.

XS
SM
MD
LG