Ndërlidhjet

BEOGRAD


NATO shpreson të ndajë të ardhme të përbashkët me ish armikun e vet Serbinë, tha gjeneral Yanick Asser, udhëheqës i Zyrës Ndërlidhëse të NATO-s në Beograd, e hapur në fillim të kësaj jave.
"I përkas më shumë të ardhmes se të kaluarës, dhe jam këtu për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për Serbinë", tha gjenerali Asset në një intervistë për Asocciated Press.
"Ne jemi këtu me kërkesë të Serbisë, dhe do të bëjmë gjithçka që është e mundur me qëllim të avancimit të tyre drejt integrimit në strukturat e Aleancës Veri-Atlantike", tha gjenerali Asset.
XS
SM
MD
LG