Ndërlidhjet

BEOGRAD


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë ka filluar sot misionin për vëzhgimin e zgjedhjeve të 21 janarit në Serbi, që konsiderohen si test vendimtar për aspiratat e Serbisë drejt integrimit në Bashkimin Evropian. Zgjedhjet parlamentare janë të 'rëndësishme' për disa arsye, ka thënë shefi i këtij misioni, diplomati gjerman Geert Ahrens.
"Këto janë zgjedhjet e para pas shpërbërjes së unionit Serbi-Mali i Zi, dhe janë zgjedhjet e para pas konstituimit të Kushtetutës së re", ka thënë diplomati gjerman.
XS
SM
MD
LG