Ndërlidhjet

BERLIN


Kryetari i Komisionit Evropian Jose Manuel Barroso ka deklaruar se duhet përmirësuar dhe shpejtuar mekanizmat e miratimit të vendimeve kur bëhet fjalë për projekt kushtetutën e Bashkimit Evropian.
"Kushtetuta evropiane në këtë formë kurrë nuk do të hyjë në fuqi", ka thënë për gazetën gjermane "Bildt am Zontag", Manuel Barroso.
Gjermania, e cila nga 1 janari kryeson Bashkimin Evropian, në 6 muajt e ardhshëm, dëshiron që sërish të inicojë debatin për kushtetutën evropiane.
XS
SM
MD
LG