Ndërlidhjet

Turqia njeh pavarësinë


"Republika e Turqisë mirëpret përmbajtjen e deklaratës së pavarësisë të miratuar nga Kuvendi i Kosovës dhe ka vendosur ta njohë republikën e Kosovës", thuhet në deklaratën e minsitrit të jashtëm të Turqisë Ali Babaxhani.

XS
SM
MD
LG