Ndërlidhjet

TIRANË


Gjate seancës se jashtëzakonshme parlamentare, Kuvendi i Shqipërisë miratoi ne parim ndryshimet ne kodin zgjedhor. Ky kod përqëndrohet në listën e votuesve, në përbërjen e komisionit zgjedhor dhe në ndarjen e zonave zgjedhore.
Reformat elektorale janë të nevojshme për zgjedhjet parlamentare, që mbahen në verë. OSBE ka shprehur shqetësimin lidhur me vonesën e miratimit të këtyre reformave.
XS
SM
MD
LG