Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

BEOGRAD


Një delegacion i lartë ushtarak amerikan ka filluar një vizitë katër ditore në Serbi e Mal të Zi, ku do takohet me zyrtarë të lartë të Beogradit. Vizita synon të rrisë bashkëpunimin dypalësh dhe cuarjen përpara të marrëdhënieve ushtarake mes dy vendeve. Takimi i parë do jetë me Ministrin e Mbrojtjes, Përvosllav Davinic, derisa delegacioni do qëndrojë në Beograd dhe Podgoricë.
Ambasada amerikane në Beograd ka theksuar se vizita paraqet "njohjen e angazhimit të Serbisë e Malit të Zi për ndërmarrjen e reformave në ushtri"
XS
SM
MD
LG