Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti serb Boris Tadiq në një letër dërguar shefit të UNMIK-ut Soren Jessen Petersen, është ankuar rreth furnizimit me energji elektrike në fshatrat serbe të Kosovës, dhe ka kërkuar nga ai që të ndërmarrë një iniciativë për gjetjen e një "zgjidhjeje politike".
Letra është dërguar para vizitës, që Jessen Petersen, do t'i bëjë Beogradit të hënën. UNMIK-u deklaroi se Tadiq në letrën e tij ka thënë se ckyqja e energjisë elektrike ka shkaktuar krizë humanitare.
XS
SM
MD
LG