Ndërlidhjet

UASHINGTON


Senatori amerikan Edward Kennedy tha se vazhdimi i angazhimit ushtarak të Amerikës në Irak, është bërë Vietnami i presidentit George Bush.
Fjalët i referohen rolit amerikan dhe dështimit të përgjitshëm në luftën e Vietnamit në vitet e 60-ta dhe 70-ta. Kennedy është anëtar i njohur i Partisë opozitare Demokratike.
XS
SM
MD
LG