Ndërlidhjet

QYTETI I GAZËS


Forcat palestineze të sigurisë sot kanë marrë pozicionet në veri të Gazës me qëllim të parandalimit të sulmeve të militantëve kundër izraelitëve. Duke folur për këtë zhvillim, presidenti i autoritetit palestinez, Mahmoud Abbas , pos tjerash, tha:
Forcat palestineze sot janë vendosur në disa territore të Rripit të Gazës afër kufirit. Në të kaluarën kjo gjë nuk ishte e mundur, por sot gjërat sikur janë lehtësuar dhe këta pjesëtarë do ta kryejnë punën si forca të sigurisë kombëtare.
XS
SM
MD
LG