Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupi Kontakt Plus, i përbërë prej përfaqësuesve të Shteteve të Bashkuara, Britanisë së Madhe, Gjermanisë, Francës, Italisë dhe Rusisë, i ka filluar takimet me përfaqësuesit e institucioneve qendrore në Kosovë.
Përfaqësuesit e Grupit të Kontaktit do të takohen edhe me përfaqësuesit e pakicave kombëtare në Kosovë.
XS
SM
MD
LG