Ndërlidhjet

LONDËR


Qeveria britanike ka propozuar gjatë ditës një paketë ligjesh që synon të forcojë masat kundër imigracionit, duke theksuar se vetëm specialistë të fushave të ndryshme, që e njohin gjuhën angleze dhe që janë të interesuar të përfshihen në shoqërinë pritëse do mund të vendosen në Britaninë e Madhe.
Ndërkaq në një tjetër vend të Bashkimit Evropian, në Spanjë, sot i është dhënë amnisti për afro 800 mijë imigrantë të paligjshëm.
XS
SM
MD
LG