Ndërlidhjet

BERLIN


Kryesuesi i radhës i Organizatës për Bashkëpunim dhe Siguri në Evropë, Dimitrij Rupel tha sot se gjatë këtij viti priten vendime për të ardhmen e Kosovës. "Nuk ekziston kurrëfarë mundësie që "ora" në Kosovë të kthehet prapa. Megjithkëtë, çfardo marrëveshjeje për Kosovën, duhet të përfshijë edhe mbrojtjen e serbëve" tha ministri i jashtëm i Sllovenisë. Sipas tij, zgjidhja duhet kërkuar ndërmjet autonomisë dhe pavarësisë.
XS
SM
MD
LG