Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Koordinatori i Kombeve të Bashkuara për çështje humanitare, Jan Egeland kritikoi qëndrimin e faktorëve ndërkombëtarë për krizën në rajonin e Darfurit, në Sudan.
"Atje ka me bollëk njerëz të hidhëruar dhe të armatosur. Kemi nevojë për një forcë që do t'i ndalojë dhe ç'armatos" tha Egeland. Gjatë krizës në Darfur janë zhvendosur më shumë se 2 milionë njerëz.
XS
SM
MD
LG