Ndërlidhjet

BRUKSEL


NATO vendosi të krijojë një fond të veçant përmes të cilit do të ndihmojë Ukrainën që të shkatërrojë mbi qind mijë tonelata municion dhe 1.5 milionë armë të vogla. "Ky projekt është përpjekja më e madhe për demilitarizim në botë dhe ai manifeston përkushtimin e NATO-s që të mbështes reformat ushtarake në Ukrainë" thuhet në një kumtesë të Aleancës. Anëtarësimi në NATO është cilësuar njëri nga prioritetet kryesore të qeverisë së re në Ukrainë.
XS
SM
MD
LG