Ndërlidhjet

LISBONË


Në Portugali sot po mbahen zgjedhjet e përgjithshme. Komisioni Kombëtar i zgjedhjeve ka kumtuar se të drejtë vote kanë 8.8 milionë persona. Portugalia ka 10,3 milionë banorë. Gara politike zhvillohet ndërmjet Partisë Socialiste opozitare dhe Partisë Socialdemokrate, që gjatë tri viteve të fundit ka qeverisur së bashku me Partinë Popullore.
XS
SM
MD
LG