Ndërlidhjet

BRUKSEL


Ministrat e jashtëm të Bashkimit Evropian miratuan vendimin për hapjen e zyrës koordinuese për trajnimin e gjykatësve dhe prokurorëve në Bagdad. Ministrat u pajtuan për ndarjen e 2.3 milionë eurove për garantimin e sigurisë së zyrës, që do të udhëhiqet nga Britania e Madhe. Qëllim i saj do të jetë trajnimi i rreth 700 gjykatësve, zyrtarëve të burgjeve dhe policëve për hetimin e krimeve.
XS
SM
MD
LG