Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri serb Vojisllav Koshtunica duke folur për çështjen e Kosovës ka deklaruar se Beogradit dhe institucioneve të tij shumë shpesh i bëhet vërejtje se nuk flasin me një zë kur është fjala për Kosovën. Problemi është diku tjetër, ka shtuar Koshtunica. Ky zë i përbashkët ekziston, por ka dallime përkitazi me zgjidhjet, hapat taktikë dhe qasjet ndaj disa çështjeve të veçanta.
"Aktualisht kur shtrohet pyetja nëse Kosova duhet të jetë e pavarur apo jo atëherë nuk kemi kurrfarë dallimi dhe mosmarrëveshje mes subjekteve të ndryshme politike dhe bartësve të institucioneve në Serbi", tha Koshtunica.
XS
SM
MD
LG