Ndërlidhjet

MOSKË


Drejtuesit e grupeve të ndryshme çeçene kanë emëruar si pasues të udhëheqësit të vrarë Asllan Maskadov, Abdul Karim Sadullajev, i njohur si mysliman konservator. Ky emërim erdhi pas bashkërendimit të qëndrimeve mes Ahmed Zakajevit, zëdhënësit të Maskadovit, që gjendet në Londër, dhe një prej shefave të guerriles çeçene, Shamil Basajev.
Zyrtarët rusë e kanë vlerësuar si sukses vrasjen e Maskadovit, derisa kryengritësit çeçenë kanë premtuar vazhdimin e luftës.
XS
SM
MD
LG