Ndërlidhjet

MOSKË


Federata ndërkombëtare e Helsinkit për të drejtat e njeriut kritikoi zyrtarët rusë për ushtrimin e presionit mbi organizatat lokale për monitorimin e të drejtave të njeriut në Çeçeni. Federata tha se punonjësit e këtyre organizatave janë marrë në pyetje nga shërbimet ruse të sigurisë dhe fushata mediale i ka cilësuar ata si njerëz të lidhur me terrorizmin çeçen.
XS
SM
MD
LG