Ndërlidhjet

KABUL


Komisioni i përbashkët i Afganistanit dhe Kombeve të Bashkuara për zgjedhjet tha se zgjedhjet e shtyra parlamentare në Afganistan, do të mbahen me 18 shtator. Për mbajtjen e tyre duhet të shtohen masat e sigurisë për shkak të frikës nga dhuna e kryengritësve talebanë. Zgjedhjet parlamentare planifikoheshin të mbaheshin paralelisht me zgjedhjet presidenciale tetorin e kaluar.
XS
SM
MD
LG